Vice Zeljković najavio

Velike ambicije: BiH uvodi VAR i gradi nacionalni stadion

‘Jedan od glavnih ciljeva je nacionalni stadion‘, istaknuo je predsjednik Nogometnog saveza BiH
Sport / Nogomet | 18. 03. 2021. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Nogometnoga saveza BiH Vice Zeljković najavio je, nakon što je u srijedu stupio na dužnost, kako će već na početku mandata  raditi na  uvođenju VAR  tehnologije na premijerligaškim stadionima, ali i na izgradnji  nacionalnoga  stadiona.

Gradske i županijske  vlasti u  Sarajevu su  već  pokrenule  procedure za izdavanje  potrebnih   odobrenja, a  kao  lokacija   spominje  sa  šire  područje Rajlovca odnosno  odnosno općina  Novi grad.

"Radit ćemo na poboljšanju infrastrukture u svim sredinama, a plan nam je  napraviti 12 terena za premijerligaše s najboljom travnatom podlogom. Također, plan je da se uvede VAR, a inzistirat ćemo i na razvoju ženskog nogometa te futsala. Radit ćemo na tome da BiH ima i svoj nacionalni stadion, što je jedan od glavnih ciljeva”, poručio je Zeljković.

Istaknuo je  kako  Nogometni savez BiH duguje veliku zahvalnost FIFA-i i UEFA-i koji su svojom potporom  značajno pomogli da se prebrodi kriza izazvana koronavirusom, javlja Hina.

"Dokazali su se kao istinski prijatelji sporta. Nastojat ćemo u budućnosti da učvrstimo suradnju na obostrano zadovoljstvo. Želimo u budućnosti pojačati saradnju sa susjednim nogometnim savezima", kazao je novi čelnik  krovne kuće bh.nogometa.

Kopirati
Drag cursor here to close