Europa u Mostaru

Velika zainteresiranost za uzvrat protiv LASK-a

Karte su u slobodnu prodaju puštene u ponedjeljak za vlasnike sezonskih ulaznica, dok je za sve ostale u prodaju pušteno u utorak od 9 sati.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2023. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika zainteresiranost vlada u Mostaru za uzvratnu utakmicu play off-a Europske lige protiv austrijskog LASK-a.

Karte su u slobodnu prodaju puštene u ponedjeljak za vlasnike sezonskih ulaznica, dok je za sve ostale u prodaju pušteno u utorak od 9 sati.

U prodaji su ulaznice za sektore A, B, C, D i E tribine zapad dolje po cijeni od 20 KM te ulaznice za sektor F tribine zapad gore po cijeni od 15 KM, a moguće je kupiti maksimalno 3 ulaznice po osobi.

Podsjetimo, "Plemići" su prvu utakmicu u Austriji izgubili 2:1, a uzvratna utakmica igra se u četvrtak u Mostaru od 21 sat.

U Mostaru, gdje će se u kadar vratiti Barišić koji se očistio od kartona, Zrinjski će sigurno imati priliku ponovno prekrojiti povijest bh. nogometa.

Trener Zrinjskog Krunoslava Rendulića je poprilično optimističan.

- Oni su kvalitetni, a mi smo trebali biti bolji, istina je na pola. Imamo još 90 minuta u Mostaru, ne bi li izbacili favoriziranu momčad. Ja vjerujem da ćemo i proći dalje!

I u slučaju neuspjeha protiv Austrijanaca, Zrinjski je već ranije osigurao nastup u skupinama Konferencijske lige.

Podsjetimo, Zrinjski će povijesni nastup u skupinama odraditi – u Mostaru.

"Stadion HŠK Zrinjski dobio je odobrenje UEFA-e za odigravanje utakmica grupne faze u sezoni 2023/2024, zbog čega s velikim zadovoljstvom možemo potvrditi kako nas u Mostaru, nakon uzvrata protiv austrijskog LASK-a u četvrtak, čekaju minimalno još tri europske utakmice, bez obzira na epilog play-offa za Europsku ligu!, stoji u klupskoj objavi.

Nakon što smo u prethodnoj sezoni prvi put dobili zeleno svjetlo za odigravanje utakmica 3. kola kvalifikacija i play-offa, UEFA je ove sezone, nakon dodatnih napora, pozitivno ocijenila infrastrukturne pomake na otklanjanju objektivnih nedostatka sukladno UEFA pravilniku o stadionskoj infrastrukturi.

S obzirom na to da su uvjeti za odigravanje europskih utakmica iz godine u godinu sve zahtjevniji, ovu odluku vidimo kao poticaj za nastavak ulaganja u stadionsku infrastrukturu, a sve kako bi HŠK Zrinjski nastavio rasti i bio ono što jest – #MostarskiEuropski", zaključuju Mostarci.

Kopirati
Drag cursor here to close