Važna pobjeda Tudorovog Marseilla

Velika gužva u skupini D

U skupini D će sasvim sigurno biti neizvjesno do samog kraja.Tottenham je na vrhu skupine sa sedam bodova, Marseille i Sporting imaju po šest, a Eintracht četiri boda.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2022. u 01:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U skupini D će sasvim sigurno biti neizvjesno do samog kraja. Marseille, Igora Tudora, kao gost u Lisabonu svladao Sporting s 2:0, uzvrativši mu za poraz na praznom Velodromeu.Gosti su do velike prednosti stigli u 18. minuti kada je isključen Esgaio zbog prekršaja za kazneni udarac, a siguran izvođač 11-erca bio je Guendouzi (20-11m). Alexis Sanchez (30) vrlo brzo potom povisio je na 2:0, a Marseille je mirno sačuvao tu prednost.

Utakmicu je obilježio igrač domaćih Ricardo Esgaio koji je za dvije minute dobio dva žuta kartona.

Londonu je bilo vrlo zanimljivo. Eintracht je poveo u Londonu golom Kamade (14), no ta prednost je trajala samo pet minuta prije no što je Son (19) izjednačio na 1:1. Zatim je Kristijan Jakić skrivio penal zbog prekršaja na Kaneu (28-11m) koji je sam i realizirao 11-erac za 2:1. Son (36) je svojim drugim golom povisio na 3:1, a taj je rezultat stajao sve do pred kraj dvoboja kada je Alidou (87) smanjio na 3-2.

U sudačkoj nadoknadi Kane nije iskoristio još jedan penal za Tottenham. Gosti su posljednjih pola sata utakmice igrali s igračem manje.Tottenham je na vrhu skupine sa sedam bodova, Marseille i Sporting imaju po šest, a Eintracht četiri boda.

Kopirati
Drag cursor here to close