ode to manchester utd

Velika čast za Mostarca: Zovkina himna Manchesteru večeras na Old Traffordu!

Sport / Nogomet | 03. 11. 2015. u 12:40 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski glazbenik Mario Zovko prije tri godine napisao je i uglazbio himnu Manchester Unitedu, klubu za koji navija od, kako je rekao, svoje sedamnaeste godine.

Njegova Ode to Manchester United bit će puštena večeras (utorak) na stadionu Old Trafford i to uoči utakmice najcjenjenijeg nogometnog natjecanja na svijetu, Lige prvaka!

Naime, uoči utakmice Manchester Uniteda i moskovskog CSKA domaći klub promovirat će Zovkinu himnu pred oko 78.000 gledatelja te pred milijunima tv gledateljstva. Ujedno, ovu pjesmu Manchester United predstavit će i na svojoj službenoj stranici, kako je za Bljesak.info potvrdio sam Mario Zovko.

''Tresem se od uzbuđenja, ne mogu opisati ovaj osjećaj. Kada mi je direktor kluba javio da će pjesma biti promovirana na Old Traffordu, taj e-mail sam stalno čitao u nevjerici i mislio da sanjam. Javili su mi iz kluba da će večeras biti prva na playlisti, što podrazumijeva da će je svatko moći čuti. U klubu procjenjuju da će TV auditorij brojati preko 70 milijuna ljudi, te da će je objaviti na klupskom službenom Twitter kanalu, koju također prate milijuni fanova'', kazao je vidno uzbuđeni Mario Zovko za Bljesak.info.

''Što dalje da kažem, ostvarenje životnog sna, jednostavno nema dalje. Ali samo se sjetim koliko sam se godina trudio, učio, radio, usavršavao se, da se uopće udostojim krenuti u ovakav jedan projekt. S obzirom da United broji preko 600 milijuna fanova diljem svijeta, direktor kluba i marketinška služba Old Trafforda me obavijestila da dobivaju na stotine pjesama sa željom da je emitiraju na Teatru snova. Kako kažu, moja ih je pjesma toliko oduševila da su jednostavno morali sa njom prekršiti svoj strogo propisani protokol. I to se baš dešava večeras, u Ligi prvaka. Sad samo navijati da United večeras pobijedi i da zaokružim svoju beskonačnu sreću'', zaključio je Zovko.

Kopirati
Drag cursor here to close