Rođeni na gostovanju

Velež u Trebinje po prekid dugačkog posta

Leotar i Velež otvaraju u subotu 18. kolo Premijer lige.
Sport / Nogomet | 26. 11. 2021. u 12:03 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež u ovom kolu neće morati daleko od Mostara, no Trebinje je jedno od težih gostovanja u ligi, prije svega jer Leotar igra puno bolje kući nego u gostima.
 
Iako to ljestvica ne pokazuje, jer Leotar je kući osvojio samo bod više nego u gostima, povratnik u Premijer ligu igra puno agresivnije kada je na svojim Policama.
 
"Leotar je ekipa koja u Premijer ligi pokazuje dva lica, jedno kući, a drugo na strani. Kući su puno agresivniji, dok vani igraju dosta povučenije i izgledaju kao da se više brane. Spremit ćemo se adekvatno i za protivnika i za težak teren, jer najavljene su i padaline, a time će i uvjeti biti još teži", kazao je trener Veleža Feđa Dudić.
 
 
Rođeni u ovo kolo ulaze s bodom manje od Leotara i neophodno im je da negdje ubilježe pobjedu, pošto u ligi nisu slavili već pet kola, odnosno još od 2. listopada.
 
"Nismo kompletni, Zvonić i Radović ne idu zbog kartona, Dejanović je tek počeo trenirati, a Hajdarević ima obiteljskih problema pa smo i njega ostavili. Ostali su svi spremni i željno iščekuju utakmicu. Na zalaganju i želji u posljednjim utakmicama im nemam što zamjeriti, a nadam se da će napokon i pobjeda doći. Bit će nezgodan i protivnik i teren, ali sve ćemo napraviti da dođemo do cilja", dodao je Dudić.
 
Utakmica se igra u subotu u 13 sati, a prijenos je na Arena Sport TV.
Kopirati
Drag cursor here to close