kraj sezone

Velež protiv Borca za prekid crne serije i kraj katastrofalnog proljeća

Sport / Nogomet | 30. 05. 2015. u 07:58 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža u subotu će se oprostiti od svojih navijača i ujedno staviti točku na ovu sezonu. Rođeni protiv Borca traže pobjedu kojom bi prekinuli veliku crnu seriju od pet uzastopnih poraza i čak sedam utakmica bez pobjede.

Ipak, osim tog prekida neugodnog niza Velež protiv Borca ne može napraviti nikakav napredak na ljestvici.

Kako god ta utakmica završi nogometaši mostarskog premijerligaša završit će ovu sezonu kao deveti što je lošiji plasman od onog iz prošle sezone (5.), ali ne i najgori u posljednjih pet godina.

U proljetnom dijelu sezone, prije zadnjeg kola, Velež je osvojio samo 12 bodova i da se gleda samo drugi dio u subotu bi se borio za ostanak u ligi. Manje bodova od Veleža na proljeće osvojili su samo Slavija (7) i Zvijezda (11), a isti broj imaju Drina i Vitez – mahom kandidati za ispadanje.

Loše proljeće Rođeni će pokušati popraviti protiv Borca, ekipe koja također nema rezultatskih ambicija već neko vrijeme, ali koja, za razliku od njih, ne igra tako loše.

Novi trener Veleža Dželaludin Muharemović, koji je u dvije utakmice koje je vodio doživio dva poraza, nema suspendiranih igrača, ali ne može računati na ozlijeđene, Škahića, Haurdića i Jankovića, za koje je sezona odavno gotova.

Susret Veleža i Borca igra se u Vrapčićima u 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close