Rođeni traže pobjedu

Velež protiv Borca nastavlja borbu za Europu

"Mi se želimo do kraja sezone boriti za Europu, u Kupu smo došli do kraja, želimo tako i u prvenstvu. Učinit ćemo sve da ostvarimo što bolji rezultat. Vjerujem u to", kaže Jusufbegović.
Sport / Nogomet | 01. 05. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od derbija 29. kola Premijer lige BiH danas se igra u Mostaru gdje se sastaju Velež i Borac. Borac je u posljednja tri susreta osvojio devet bodova i gotovo sigurno osigurao Europu, jer se nalazi ugodnom odstojanju u odnosu na Sarajevo.

S druge strane Velež je nakon jedne svoje ugodne serije ušao u malu krizu rezultata pa je dohvatio samo bod u susretima protiv Tuzla Cityja
Zrinjskog i Širokog Brijega, iako je po prikazanom na terenu mogao više. U međuvremenu je Sarajevo također uspjelo ući u jednu dobru seriju, pa Velež u ovom trenutku realno može dohvatiti četvrto mjesto. Borba za to mjesto neće biti malo lagana jer su tu još Željezničar i Široki Brijeg. Zato momčadi Veleža danas kako se to obično kaže "igra" samo pobjeda. U odnosu na Pecaru Tino Lauš i Zeljković se vraćaju u sastav, dok je sada u autu Saša Domić.

"To je teška utakmica, zahtjevna. Oni su u dobroj formi. Protiv Željezničara i Igmana bili su impresivni u prvom poluvremenu, odlični su bili Ninković, Tatar, Kulašin... Mi se želimo do kraja sezone boriti za Europu, u Kupu smo došli do kraja, želimo tako i u prvenstvu. Učinit ćemo sve da ostvarimo što bolji rezultat. Vjerujem u to. Domića neće biti, još uvijek vraćamo neke igrače. Pavić nije sto posto zdrav da konkurira. Imamo problema rovitih, ali nećemo to potencirati. Onaj tko je zdrav i s pravim stavom može odgovoriti bar u jednom dijelu minutaže. Svi koji su zdravi su tu i biće u kombinaciji", naglasio je Jusufbegović. 

Utakmicu između Veleža i Borca igra se na stadionu Rođeni od 18 sati, glavni sudac je Antoni Bandić iz Gruda. 

Kopirati
Drag cursor here to close