Sedam prinova

Velež predstavio svoja pojačanja za novu sezonu

Sport / Nogomet | 08. 07. 2014. u 11:48 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež će u novu sezonu ući s čak sedam novih igrač. Napadači Admir Vladavić i Mladen Popović, vezni igrači Marko Nikolić i Anes Haurdić, obrambeni Ibrahim Škahić i Dušan Hodžić te golman Dušan Đokić trebali bi biti sasvim dostatna zamjena za tri prvotimca, Okića, Letića i Oštrakovića, koji su napustili klub.

“Mi smo prije početka priprema planirali da na ekipu iz prošle sezone dovedemo četiri igrača. U međuvremenu su nas napustili Oštraković, Letić i Okić, kao igrači koje smo željeli zadržati u svojim redovima. Zbog toga smo morali, da tako kažem, popuniti i njihova mjesta. Ciljano smo birali pojačanja, vodeći računa i o pozicijama koje nam trebaju, ali i o profilu igrača. Mislim da smo prelazni rok odlično iskoristili, što je i pokazala utakmica u nedjelju sa Širokim Brijegom”, kazao je sportski direktor Veleža Admir Velagić tijekom predstavljanja novih igrača za predstojeću sezonu.

“Na golu smo uz Dragojevića i Bobića doveli Dušana Đokić (31) iz Kolubare iz Lazarevca. Ibrahim Škahić (21) je stoper koji dolazi iz Gradine i može igrati i desnog beka. Dušan Hodžić (21) je igrač koji može igrati na obje bočne pozicije u odbrani i dolazi iz premierligaša Mladosti. Marko Nikolić (25) dolazi iz srbijanskog superligaša Voždovca i igra na poziciji veznog igrača. Anes Haurdić (24) dolazi iz prvoligaša Češke Znojma. Može igrati na nekoliko pozicija u veznom redu. O Admiru Vladaviću (32) je suvišno trošiti riječi, on je itekako poznat Veležovim navijačima. Mladen Popović (26) je centarfor koji je dolazi iz srbijanskog superligaša Novog Pazara”, predstavio je prinove Velagić.

Mostarski Velež će pripreme za predstojeću sezonu nastaviti u Austriji gdje će se pripremati od 8. do 22. srpnja. U Austriji će Rođeni odigrati pet pripremnih utakmica.

Već prvih dana po dolasku Velež će igrati protiv jednog mađarskog prvoligaša, a tek u Austriji doznat će ime protivnika. Za 14. srpanj dogovoren je susret s austrijskim drugoligašem Hornom, dan kasnije će ih testirati lokalni četvrtoligaš SV Stripfing, a prije povratka u Mostar imat će dva najteža testa. Prvo će 19. srpnja igrati s ruskim prvoligašem Mordovijom Saransk, a zadnji dan priprema rezerviran je sudar s Rostovom.

Kopirati
Drag cursor here to close