Stadion ''Rođeni''

Velež pobijedio rezerve Širokog u posljednjoj pripremnoj utakmici

Sport / Nogomet | 31. 07. 2017. u 18:32 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža pobijedili su rezervnu momčad Širokog Brijega s 2:1 u prijateljskoj utakmici igranoj pred stotinjak gledatelja na stadionu ''Rođeni'' u Mostaru. 

Široki je u vodstvo došao već u 56. sekundi. Božo Vukoja je proigrao Stipu Jurića koji bez problema matira vratara Abdihodžića. 

Federalni prvoligaš u nastavku je zaigrao dosta bolje, a igralo se otvoreno na obje strane. U 17. minuti ''Rođeni su došli do izjednačenja. Ildar Klarić je s desne strane s vrha šesnaesteca sjajno pogodio mrežu vratara Zlomislića. 

U samoj završnici prvog dijela susreta, točnije u 43. minuti, Velež dolazi do preokreta. Klarić je ubacio s desne strane, Kožul nedovoljno jako izbio loptu do domaćeg napadača koji ju vraća pred vrata gdje mladi stoper Toni Nikić posprema loptu u vlastitu mrežu za 2:1.

U drugom dijelu susreta ritam igra je bio veoma brz, sijevale su prilike na obje strane, no rezultat se nije mijenjao do kraja. U dresu Širokog Brijega neslužbeni debi je upisao novopridošli napadač iz Cibalije Edi Baša koji je u ovom susretu igrao na desnom krilu.

Bila je ovo posljednja pripremna utakmica Veleža pred početak Prve lige Federacije BiH. U prvom kolu mostarska momčad dočekuje sarajevski Olimpic. 

Premijerligaš s Pecare pak u trećem kolu u petak dočekuje Čelik (19.30 sati).

FK Velež: Abdihodčić - Doljančić, Isić, Zvonić, Ćosić - Vasić, Panesso - Muježinović, Klarić, Handžić - Brandao.

NK Široki Brijeg: Zlomislić - Ćorluka, Kožul, Nikić, Milićević - Lončar, Vukoja, Grubišić, Ivanković - Baša, Jurić.

Kopirati
Drag cursor here to close