''Rođeni''

Velež objavio raspored priprema i promjenu u stručnom stožeru

Sport / Nogomet | 04. 07. 2017. u 17:30 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža su ušli u drugi tjedan priprema, nakon što je prozivka izvršena 27. lipnja 2017. godine. Iza njih je prva prijateljska utakmica, gdje su poraženi od ekipe Mladost Doboj-Kakanj, a poznati su i termini novih utakmica.

U subotu, 8. srpnja 2017. godine od 18.00 sati, na stadionu Luke u Visokom odmjerit će snage protiv Bosne. Nakon toga, u četvrtak 13. srpnja od 18.00 sati, na Stadionu Rođeni gostovat će povratnik u Premijer ligu BiH GOŠK, koji od ove sezone trenira Slaven Musa.

Rođeni će 15. i 16. srpnja sudjelovati na 22. Memorijalnom turniru šehidima i poginulim sportašima ARBiH koji će se održati u Župći, u organizaciji FK Mladost. Pored domaćina i ''Rođenih'', na turniru će nastupiti i Rudar Kakanj kao prošlogodišnji pobjednik, te ekipa Rudara iz Breze. Polufinalne utakmice su na rasporedu 15. srpnja u 15.30 sati i 17.30 sati, dok je 16. srpnja zakazana završnica turnira u istim terminima.

Odmah nakon završetka tog turnira ekipa putuje u Fojnicu gdje će odraditi jedan dio priprema. Ekipa će u Fojnici trenirat sedam dana, a sve će završiti novim turnirom koji je na rasporedu 22. i 23. srpnja 2017. godine.

Velež će sudjelovati na 22. Memorijalnom turniru ''Kenan Memija'', koji je bivši igrač FK Fojnica. Prvog dana turnira na rasporedu su polufinalne utakmice, a drugog dana na rasporedu je završnica turnira. Nakon turnira, ekipa se vraća u Mostar, kada se ulazi u samu završnicu priprema pred početak nove sezone 2017./2018.

U međuvremenu, došlo je do promjene u stručnom stožeru ''Rođenih''. Na mjesto drugog pomoćnika Ibre Rahimića umjesto Damira Ćemalovića, kojem ističe ugovor, dolazi Jasmin Trnovac koji će pomagati treneru Rahimiću kada je fizička sprema ekipe u pitanju. Mustafa Kodro ostaje kao prvi pomoćnik, kao i Nenad Melher koji je trener vratara.

Kopirati
Drag cursor here to close