Kup BiH

Velež nezasluženo ispao, Zrinjski petardom do polufinala

Sport / Nogomet | 26. 03. 2014. u 16:33 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru su se danas u isto vrijeme odigrale dvije četvrtfinalne utakmice, no radovali su se samo navijači Zrinjskog.

Naime, u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine Velež i Čelik u Vrapčićima igrali su 1:1, no zbog gola u gostima, budući da je u Zenici bilo 0:0, prošao je dalje Čelik.

Opći je dojam da je Čelik prošao nezasluženo, jer je Velež u obje utakmice nadigrao Zeničane. No, ni četvrti put ove sezone Velež nije uspio svladati ekipu iz Zenice, pa će među četiri najbolje ekipe ići Čelik.

Po kiši i teškom terenu dvije ekipe odigrale su borbenu i uzbudljivu utakmicu, ali i uz puno nervoze o čemu svjedoče veliki broj žutih kartona, te isključenje trenera Čelika Nizaha Hukića na samom kraju utakmice. Velež je vodio punih sat vremena preko Ševke Okića, no Čelik je pogodio iz prve ozbiljnije šanse preko Semira Bajraktarevića i izborio polufinale koje su gostujući navijači burno proslavili.

Prolaz u polufinale Zrinjski je potvrdio pobjedom nad Mladosti pod Bijelim brijegom. Gosti iz Velike Obarske zaprijetili su velikim iznenađenjem kada su poveli već u 6. minuti, no Barišić i Crnov već su do poluvremena vratili stvari na svoje mjesto.

U drugom dijelu ŠćepanovićBasara i Crnov drugim golom napunili su mrežu gostiju.

Ždrijeb Kupa Bosne i Hercegovine je u četvrtak.

Kopirati
Drag cursor here to close