Produženi ugovor s nekolicinom sponzora

Velež nastavlja pripreme u Turskoj, sutra protiv Mure

Svoju prvu kontrolnu utakmicu Velež će odigrati već u subotu, protivnik je Mura. Ekipa koja je prvi dio sezone u Sloveniji završila na šestom mjestu.
Sport / Nogomet | 19. 01. 2024. u 01:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je najavljeno, nogometaši Veleža od petka svoje pripreme nastavljaju u Turskoj gdje će ostati narednih 16 dana. Destinacija je već običajna, Antalija, protivnici su već poznati. Mura (Slovenija), Vejle (Danska), Alashkert (Armenija) i Shakhtar Donetsk Ukrajina).

Izuzeto kvalitetni protivnici, puno kvalitetniji nego što su to prošle godine u ovo vrijeme na istom mjestu bili ukrajinski prvoligaši Vorskla, Minaj, litvanski Žalgiris Vilnius.

Što se tiče igračkog kadra u proteklom periodu, od trenutka kada su krenule pripreme ništa se specijalno nije promijenilo. I kako stvari stoje neće se ni promijeniti. Nova lica su veznjak Vito Čaić i golman Tomislav Duka. U ekipu se s posudbe vratio Brazilac Lohan, ali on tek treba da se nametne treneru Klafuriću.

"Što se tiče taktičkog dijela, najviše smo radili segmentima igre u obrani. Prošli smo taj neki uvodni period, nekih velikih problema s ozljedama nemamo. Ono što moram istaći, jeste da je atmosfera sjajna, jednostavno smo nastavili tamo gdje smo prošle godine stali. Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti u Turskoj, a u planu su četiri utakmice. Kroz te četiri utakmice želimo usavršiti mehanizme u igri, dođemo što veće razine automatizma, da neke stvari popravimo u fazi obrane, u fazi napada. Što se tiče novih igrača nikada se ne zna, ali mislim da smo mi zaključili svoju priču što se tiče pojačanja" rekao je na posljednjem treningu prije polaska u Tursku, Dean Klafurić.

Svoju prvu kontrolnu utakmicu Velež će odigrati već u subotu, protivnik je Mura. Ekipa koja je prvi dio sezone u Sloveniji završila na šestom mjestu. U prošlosti je ova ekipa osvojila jedan naslov prvaka Slovenije i dva Kupa. Ekipu s klupe vodi nekadašnji proslavljeni igrač Partizana Vladimir Vermezović.

Također treba reći kako je dan prije polaska u Tursku uprava kluba produžila ugovore s nekolicinom sponzora koji su osigurali sredstva za nastavak sezone u visini od milijun konvertibilnih maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close