odrađivanje posla

Velež kod Travnika "bez opterećenja"

Sport / Nogomet | 22. 04. 2016. u 20:52 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je u prošlom kolu propustio možda i zadnju šansu da se domogne prve pobjede u drugom dijelu prvenstva, odnosno druge ukupno. Predzadnja Drina odnijela je pobjedu u Vrapčićima i ostavila Rođene usamljene duboko na dnu.

Sada će do pobjede biti malo teže doći, jer Velež do kraja igra ili s ekipama koje se bore za titulu ili s onima koji se grčevito bore za ostanak u ligi. Travnik spada u ovu drugu kategoriju.

'Možemo igrati bez rezultatskog opterećenja i pokušati ostaviti dobar dojam. U prethodnim utakmicama uglavnom smo se držali na svojoj polovici i prijetili iz kontranapada, a tako će biti i sada. Jedino što ćemo probati popraviti realizaciju, jer stvarali smo šanse, no nikako da ih pretvorimo u gol', kaže Dženan Zaimović, koji je u odsustvu Zije Tojage, koji je sa ženskom U17 reprezentacijom u Zenici, vodio Veležove treninge proteklih dana.

Velež kod Travnika opet neće moći nastupiti u punom sastavu. Amer Mahinić ima tri žuta kartona, a upitan je nastup Mustafe Kodre koji nije trenirao proteklih dana.

Kopirati
Drag cursor here to close