u pregovorima sa svima

Velež još nije napustio nijedan igrač

Sport / Nogomet | 11. 06. 2015. u 06:15 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velikom broju nogometaša Veleža istekao je ugovor i ovom mostarskom premijerligašu prijeti pravi egzodus ovog ljeta.

Neki su već “preselili” Dejana Jankovića na Grbavicu, tamo također vide i kapetana Amira Zolja, dok na Koševo “sele” najboljeg strijelca Rođenih Anela Hebibovića i pouzdanog braniča Ibrahima Škahića.

Službeno Vrapčiće nije napustio još nitko, a da bi zadržao što više igrača u svojoj momčadi trener Dželaludin Muharemović objavio je proteklih dana razgovore sa skoro svim nogometašima koji su prošle sezone nosili crveni dres.

“Istina je da smo obavili razgovore sa svima. Igračima koji su pod ugovorom predstavljeni su ciljevi i rečeno im je što se od njih očekuje u idućoj sezoni. Također smo razgovarali s igračima kojima je istekao ugovor i ponuđeni su im naši uvjeti. Neke načelne pristanke već smo dobili, ali do kraja tjedna bi moglo doći i do realizacija produženja ugovora”, kazao nam je Muharemović.

Prije pet dana objavljena je vijest kako je Janković potpisao za Željezničar, no prava je istina da srbijanski veznjak još uvijek “vaga” ponude Željezničara, Veleža, ali i drugih klubova.

“Uvjeren sam da će kostur ekipe iz prošle sezone ostati na okupu koji ćemo osnažiti s nekoliko pojačanja”, zaključio je Muharemović.

S pripremama za novu sezonu Velež će krenuti 21. lipnja. Prvi dio priprema Rođeni će obaviti u Mostaru i Čitluku, a onda će otputovati na visinske pripreme na Zlatibor.

Kopirati
Drag cursor here to close