Prije polaska u Tursku

Velež izgubio u Konjicu, došao i Brazilac Santos

Nakon nekoliko klubova iz Brazila, dos Santos je došao u Austriju, Lustenau je bio njegova prva europska stanica, dok je prije Veleža igrao za hrvatskog prvoligaša Goricu.
Sport / Nogomet | 28. 01. 2023. u 18:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža su danas odigrali i treću kontrolnu utakmicu u pripremnom periodu, posljednju prije polaska na put u Tursku. Nakon Blagaja i Neretvanca, protivnik je bio Igman iz Konjica. Utakmica je odigrana na pomoćnom terenu Igmana koji je bio bolji rezultatom 1:0. Gol odluke je postigao Mirsad Ramić u 72. minuti.

Velež je utakmicu počeo u sastavu Hadžikić - Domić, Zeljković, Zvonić, Karamarko - Blagojević, Vehabović - Šikalo, Anđušić, Raphael - Pantelić. U drugom dijelu su zaigrali Bogdanović, Bajrić, Ikić, Ćuković, Milak, Hasanović, Pršeš, Kadrić, Halilović, Mućaj i Puce.

S obzirom na to da Frane Ikić našao u zapisniku za ovu utakmicu, sada je čini se jasno kako je Velež riješio još jednu dilemu, barem kada je u pitanju ovaj pouzdani stoper. Uz Ikića, roster je od subote proširen za još jednog novog igrača.

To je Brazilac Wallace Menezes dos Santos koji je potpisao ugovor do sezone 2023/24 uz mogućnost produživanja za još jednu godinu. Wallace Menezes dos Santos je rođen 23. lipnja 1998. godine u Aracaju, Brazil. Nakon nekoliko klubova iz Brazila, dos Santos je došao u Austriju, Lustenau je bio njegova prva europska stanica, dok je prije Veleža igrao za hrvatskog prvoligaša Goricu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close