Nakon tri vezane pobjede

Velež dočekuje Borac, Jusufbegović ima problema s ozljedama

"Vjerujemo u sebe, imamo se pravo nadati ali za uspjeh ćemo morati dati maksimum, igrači će morati biti na optimumu. Ne interesira nas što je bilo prije, to je prošlost, ti međusobni dueli, nas interesira sadašnjost", kaže trener Veleža.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2023. u 09:16

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža su u prva tri susreta drugog dijela sezone upisali tri pobjede. Igrali su protiv Posušja, Tuzla Cityja i Sloge. Trijumfi u Banovićima i Modriči imaju svoju težinu. Pored činjenice da je momčad izborila polufinale Kupa i napravila pomak na tabeli, oba su ostvarena na izuzetno teškim terenima u razmaku od samo tri dana.

Sada dolazi na red novi prvenstveni duel protiv Borca za koji se čak Velež i nije mogao nešto posebno spremati, tek su imali vremena i mogućnosti za jedan pravi trening. Ono što Nedima Jusufbegovića stratega Veleža brine jeste činjenica da ne može računati na neke važne igrače, prije svega zadnje linije.

Nedostaju Ćuković, Bajrić od ranije, kartoniran je Dejanović, pod virozom je određeno vrijeme Zvonić, Karamarko također ima problema s ozljedom, Halilović je stradao u Modriči, što u konačni daje brojku od šest igrača što svakako nije malo. Bez obzira koliko dug ili veliki roster imate na raspolaganju. Prema najavama u rosteru bi se da današnju utakmicu trebao naći i Brazilac pojaviti Brazilac Wallace Menezes dos Santos.

"Mi smo posložili jednu cjelinu u kojoj je svaki igrač važan, svaki igrač ima svoje mjesto, vidjelo se to u prethodnim utakmicama. S druge strane Borac izuzetno jak, imaju iskustvo, stabilnost zadnje linije, odlični su prema naprijed i čeka nas izuzetno teška utakmica. Vjerujemo u sebe, imamo se pravo nadati ali za uspjeh ćemo morati dati maksimum, igrači će morati biti na optimumu. Ne interesira nas što je bilo prije, to je prošlost, ti međusobni dueli, nas interesira sadašnjost. Nema euforije, napravili smo kroz tri utakmice jednu dobru osnovu na kojoj se mora nastaviti raditi, jer tu ima stvari koje se moraju uraditi, popraviti", kaže Nedim Jusufbegović trener Veleža u najavi duela.

Kopirati
Drag cursor here to close