Rođeni u problemima

Velež desetkovan u Prijedoru, Dudić: Došla je voda do grla

Mostarski Velež u subotu u 13 sati gostovat će kod Rudara u Prijedoru.
Sport / Nogomet | 22. 10. 2021. u 13:43 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež nakon poraza od Zrinjskog pao je u opasan položaj, jer je dijeli poziciju s Rudarom, posljednju iznad zone ispadanja.

"Teško nam je bilo poslije ove zadnje utakmice. Ispričavam se za onakav odnos i htijenje i u svoje, ali i u ime igrača i cijele ekipe. Zaista se nadam da se ono više neće ponoviti i da smo svjesni da je voda došla do grla. Moramo puno bolje jer nije upitna kvaliteta nego zalaganje koje nas je prošle sezone krasilo i zbog kojeg smo i napravili sve. Nikad nismo ni imali neke pojedince, ali jesmo tim i dušu i po tome smo bili poznati”, kazao je trener Feđa Dudić za Velež TV.

Dudić uoči puta u Prijedor ima velikih problema, što zbog suspenzija ili kartona.

“Imamo dosta problema za ovu utakmicu. Nedostaju nam kartonirani Ovčina, Radovac i Radović, a ozlijeđeni su Dejanović i Džanković. Osmić je također dobio udarac i 99 posto da neće putovati. Brandao ne trenira cijeli tjedan i to je već dosta igrača koji su izvan kadra. Bez njih moramo i ovi momci što krenu na put imat će zadatak da odigraju jednu pravu utakmicu s htijenjem i zalaganjem i onda će nas i rezultat nagraditi”, dodao je Dudić.

Video: Velež gostuje u Prijedoru

U Prijedoru ih čeka ekipa koja ih je već dobila, i to na Veležovom stadionu.

“Rudar je prvi koji je prekinuo naš veliki niz bez poraza u prvenstvu. Oni su načeli ovu negativnu seriju u kojoj se nalazimo, tako da su nam i neki dužnici. To je dobra ekipa i imaju kvalitetne igrače prema naprijed. Brzi su i svakom mogu postići gol. Analizirali smo ih, ali više smo radili na svojim pogreškama”, zaključio je Feđa Dudić.

Utakmica se igra u subotu u 13 sati, a prijenos je na Arena Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close