Prva utakmica četvrtfinala Kupa

Velež danas bez Guliashvilija, vraćaju se Vehabović i Halilović

Od zadnjih šest duela Širokog Brijega i Veleža, četiri susreta su završila bez pobjednika, po jednom su slavili jedni i drugi.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2024. u 01:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež nije izgledao dobro u nedjelju na Mokrom Docu. Upisan je poraz, minimalan, tek četvrti ove sezone. Manje poraza od Veleža u ovom trenutku ima samo vodeći Borac.

Ostali su Rođeni na trećem mjestu, ali su propustili priliku da se možda čak i učvrste na toj poziciji s nešto većom bodovnom prednošću, s obzirom na to da je ekipa Sarajeva u posljednje četiri utakmice u prvenstvu, četiri puta poražena. Međutim, ni Velež nije briljirao. Uzeo je dva boda u tri utakmice. Za neke posebne analize, u taboru Veleža nisu imali previše vremena.

Prva utakmica četvrtfinala Kupa protiv Širokog Brijega je tu. Od zadnjih šest duela ova sastava, četiri susreta su završila bez pobjednika, po jednom su slavili jedni i drugi.

"Ne vidim razloga da atmosfera bude naelektrizirana, nakon jednog poraza i jednog velikog niza kojeg smo napravili. Jesmo igrali loše, izgubili smo utakmicu, ali kako nismo stvarali neku veliku euforiju nakon velikih pobjeda, tako sada nema mjesta panici nakon ovog poraza", kaže Klafurić koji je najavio današnji susret protiv Širokog Brijega. 

"Ova utakmica nam dolazi vrlo brzo, mislim da je u ovom trenutku bolje za nas. Pred nama je još jedan hercegovački derbi, Široki je doveo novog trenera, nekolicinu igrača, promijenili su sustav. Puno su efikasniji. U ekipu se vraćaju Dino Halilović i Edo Vehabović nakon odrađene suspenzije zbog kartona, dok je Gruzijac Giorgi Guliashvili van stroja", kaže u najavi utakmice Dean Klafurić.

Utakmica se igra na stadionu u Čitluku s početkom u 13 sati. Posljednje dvije sezone Velež je bio izuzetno uspješan u Kup takmičenju, dva puta zaredom je igrao u finalu. Jednom je savladao Sarajevo, drugi put je poražen od Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close