Posjet Sportskoj akademiji "Mali Most".

Veleposlanik Japana u BiH posjetio Sportski centar Kantarevac

''Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti da djeca koriste ovaj stadion te da zajedno odrastaju i smatramo kako će ovaj projekt samo još više rasti'', izjavio je veleposlanik Sakamoto.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2018. u 16:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanik Japana u BiH Hideyuki Sakamoto i predsjednik uprave Toyota Adria Kensuke Tsuchiya posjetili su danas Sportski centar Kantarevac te nazočili treningu članova Sportske akademije "Mali Most". 

Veleposlanik Sakamoto kazao je kako kako njihov cilj nije podučavati djecu nogometu nego osigurati im uvjete kako bi sva djeca, bez obzira na njihovu etničku pripadnost, mogla raditi i vježbati zajedno. 

''Veliko nam je zadovoljstvo vidjeti da djeca koriste ovaj stadion te da zajedno odrastaju i smatramo kako će ovaj projekt samo još više rasti'', izjavio je veleposlanik Sakamoto. 

Foto: Bljesak.info / Veleposlanik Japana u BiH posjetio Sportski centar KantarevacPredsjednik uprave Toyota Adria Kensuke Tsuchiya kazao je kako ovom prilikom najavljuje nastavak suradnje sa Sportskom akademijom Malim Mostom. 

''Naša suradnja počela je prije dvije godine kada smo počeli s doniranjem uniformi, čarapa i slično, ali sada se ta suradnja proširila. Sponzori smo na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama i cijela naša ideja je poručiti da nemoguće ne postoji'', kazao je Tsuchiya. 

Dodaje kako cilj Toyote nije samo praviti automobile, nego imati i društvenu komponentu te upravo zbog toga imaju dobru suradnju s cijelom organizacijom Malog Mosta. 

Foto: Bljesak.info / Veleposlanik Japana u BiH posjetio Sportski centar KantarevacTakođer, navodi da Toyota osim Malog Mosta radi i na drugim projektima u Mostaru, između ostalog osnovali su takozvanu Japansku školu te žele biti partneri i imati suradnju s Gradom Mostarom. 

''Toyota i Veleposlanstvo Japana u BiH dijele neke zajedničke vrijednosti, a to su tehnologija, sigurnost okoliš i sada sport. To su vrijednosti koje mi želimo pružiti i osigurati'', kazao je Tsuchiya.

Kopirati
Drag cursor here to close