PSG vs Atalanta

Večeras u Lisabonu započinje završnica Lige prvaka Europe

Četvrtfinalni dvoboji kreću od večeras (srijeda), kada se sastaju Atalanta i PSG, a ljubitelji će svaku večer gledati po jedan dvoboj, zaključno sa subotnjim okršajem Manchester Cityja i Lyona.
Sport / Nogomet | 12. 08. 2020. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Marten de Roon (Atalanta) i Neymar Jr. (PSG)

Najkvalitetnije europsko i svjetsko klupsko nogometno natjecanje stiglo je do četvrtfinala, odnosno nokaut faze u kojoj će takmaci odigrati po jednu utakmicu i to sve u Portugalu.

Stadioni domaćini bit će Estadio da Luz (Benfica) te Jose Alvarade (Sporting).

Četvrtfinalni dvoboji kreću od večeras (srijeda), kada se sastaju Atalanta i PSG, a ljubitelji će svaku večer gledati po jedan dvoboj, zaključno sa subotnjim okršajem Manchester Cityja i Lyona.

Time će gledatelji imati pravu privilegiju da uživaju u svim utakmica i da im nijedan detalj ne promakne. 

Iako su Parižani favoriti u prvom susretu četvrtfinalnog ciklusa protiv Atalante, treba naglasiti kako Talijani igraju možda i najljepši nogomet u Europi. Da to nije samo 'umiranje u ljepoti', pokazuje njihova statistika postignutig golova u sezoni - 98 samo u Serie A.

Njihova je jedina taktika da zabiju gol više od protivnika, neovisno koliko ih primili.

PSG ima probleme s ozljedom Kyliana Mbappea, te je sve moguće, pa tako i novo iznenađenje Atalante. 

Drugi četvrtfinalni dvoboj donosi duel Leipziga i Atletico Madrida. Ova je utakmica već dobila svoj dramatičan uvod, nakon što je Atletico objavio kako Šime Vrsaljko i Angel Correa imaju koronavirus.

Vijesti su to koje uvelike remete pripremu Atletica za važan dvoboj, ali imaju dovoljno kvalitetnih igrača da zamijene bilo koga.

Najglamuroznije četvrtfinale definitnvo se igra u petak, kada se sastaju dva istinska velikana europskog nogometa – Bayern i Barcelona.

Obje su momčadi lakoćom preskočile prethodne prepreke, a onaj tko izbori pobjedu u međusobnom ogledu postat će vrlo jak kandidat za konačno osvajanje Lige prvaka.

U posljednjoj utakmici imamo i uvjerljivo najvećeg četvrtfinalnog favorita, Manchester City, ali Lyon je već priredio jedno veliko iznenađenje izbacivši Juventus. 

Kopirati
Drag cursor here to close