Fernando Rapallini

Vatrenima ključnu utakmicu na Euru sudi Argentinac

Rapallini sudi u elitnom razredu argentinskog nogomet od 2011. godine, a sudio je brojna finala u Argentini i Južnoj Americi.
Sport / Nogomet | 20. 06. 2021. u 16:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ključnu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije u borbi za plasman u osminu finala EP-a, ogled protiv Škotske u utorak na Hampden Parku sudit će Argentinac Fernando Rapallini.

Do sada su na europskim prvenstvima sudili isključilo europski suci, no UEFA je za ovaj EP skupini europskih sudaca pridružila i jednog južnoameričkog djelitelja nogometne pravde, dok je jedan europski sudac putovao na "Copa America".

Tako je argentinski sudac Fernando Rapallini dobio priliku suditi na EP-u, a Španjolac Jesus Gil Manzan na Copa America.

Rapallini je na EURO-u sudio utakmicu Ukrajine i Sjeverne Makedonije (2-1) u Bukureštu. Zanimljivo, dosudio je dva kaznena udarca, za svaku momčad po jedan, no niti jedan nije realiziran. Rapallini je bio i četvrti sudac u utakmici Belgije i Rusije u Sankt Peterburgu.

Rapallini sudi u elitnom razredu argentinskog nogomet od 2011. godine, a sudio je brojna finala u Argentini i Južnoj Americi.

Utakmica između Hrvatske i Škotske je 22. lipnja u Glasgowu, a pobednik ovog susreta osigurat će plasman u osminu finala, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close