west ham slavio

Van Gaalov United prosuo nove bodove

Sport / Nogomet | 12. 01. 2016. u 22:47 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak su odigrana tri susreta 21. kola engleskog nogometnog prvenstva, a najzanimljivije je bilo u Newcastleu gdje su istoimeni domaćin i Manchester United odigrali neodlučeno 3:3.

Momčad Louisa van Gaala imala je prednost 2:0, zahvaljujući golovima Rooneyja (9', jedanaesterac) i Lingarda (38'), i 3:2, no domaći nogometaši nisu se predavali te su na kraju uspjeli ostati neporaženi.

Wijnaldum je u 42. smanjio na 2:1, Mitrović u 67. iz jedanaesterca pogodio za 2:2, da bi u 79. Rooney ponovno doveo Manchester United u vodstvo. Ipak u 90. minuti Dummett je pogodio s ruba kaznenog prostora za konačnih 3:3.

Remi Manchester United najbolje je iskoristio West Ham, koji je u gostima s 3:1 svladao Bournemouth, nakon što je na poluvremenu gubio 1:0. S tri pobjede zaredom momčad Slavena Bilića preskočila je Manchester United na ljestvici i sada je peta s 35 bodova.

Ispred su Arsenal (42), Leicester (40), Manchester City (39) i Tottenham (36). Četiri vodeća kluba svoje utakmice 21. kola igraju u srijedu.

U trećoj večerašnjoj utakmici Aston Villa je pobijedila Crystal Palace 1:0. Bila je to tek druga prvenstvena pobjeda momčadi iz Birminghama, koja se i dalje nalazi na začelju ljestvice.

Kopirati
Drag cursor here to close