Šok na Old Traffordu

Van Gaalov debi iz noćne more: Poraz od Swanseaja na otvaranju sezone!

Sport / Nogomet | 16. 08. 2014. u 14:11 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na otvaranju nove sezone engleskog nogometnog prvenstva Manchester United predvođen novim menadžerom Louisom van Gaalom je na Old Traffordu izgubio od Swansea Cityja 1:2 čime je po prvi put nakon 42 godine otvorio prvenstvo domaćim porazom.

Golove za prvu ligašku pobjedu Swansea na Old Traffordu u povijesti zabili su Ki Sung-Yueng (28) i Gylfi Sigurdsson (72), dok je strijelac za United bio Wayne Rooney (53). Sigurdssonu je to bio osmi gol u dresu velškog kluba, pri čemu sedmi na gostovanjima.

Ovim porazom, prvim službenim za Van Gaala na klupi 'Crvenih vragova', United je produžio agoniju koja traje od prošle sezone kada je pod vodstvom Davida Moyesa zauzeo tek sedmo mjesto.

U prvom nastupu u novoj sezoni nogometaši Arsenala su na svom Emirates stadionu svladali Crystal Palace i to pogotkom u sudačkoj nadokandi.

Goste, koji su se cijelu utakmicu branili, u vodstvo je doveo Hangeland pogotkom glavom nakon kornera. Na 1:1 je izjednačio Koscielny u sudačkoj nadokandi prvog poluvremena, a kada se već činili da će utakmica završiti neodlučeno 1:1, pobjedu Arsenalu u 91. minuti donosi Ramsy.

Kopirati
Drag cursor here to close