tvrdoglavi nizozemac

Van Gaal: Nema razloga da dam otkaz

Sport / Nogomet | 28. 12. 2015. u 20:59 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United je odigrao bez pogodaka s Chelseajem, a Louis van Gaal ni osmu utakmicu u nizu u svim natjecanjima ne zna za pobjedu.

Engleski mediji su uvjereni da mu se opasno trese klupa, no nakon još jednog razočaravajućeg rezultata on uopće ne razmišlja o ostavci.

"Baš naprotiv, kada igrači uspiju pružiti ovakvu igru iako su pod velikim pritiskom, to nije nikakav razlog da dam ostavku. Možda bi mediji to žele, ali ja to neću napraviti. Imam ugovor, uopće se ne radi o tome hoću li ostati, nego o tome hoću li ispuniti svoje dužnosti," rekao je nakon utakmice BT Sportu Louis van Gaal.

"Obje su momčadi imale prilika, ali mislim da smo mi odigrali bolje. Pokušavali smo zabiti, ali nam je nedostajalo sreće. Trebamo ostati fokusirani samo na nogomet, na pobjede i to je glavni ključ uspjeha," dodao je David de Gea za BT Sport, a kapetan Wayne Rooney je završio:

"Imali smo puno prilika, ali nismo uspjeli iskoristiti ni jednu. Mislim da smo odigrali dobro, a prije svega, publika je bila sjajna danas. I na igračima se moglo vidjeti koliko im to znači. Prolazimo kroz težak period, držali smo se zajedno, pružili sjajnu borbu i zaslužili smo pobjedu. Rezultat je razočaravajuć jer smo dominirali, ali to je nogomet."

"Naravno da igrači daju sve od sebe za trenera. Iznevjerili bismo sami sebe ako na terenu ne bi odigrali kako možemo. Vidjeli ste navijače, oni nas prate svuda i ne bismo bili profesionalci ako ne bi igrali za njih. Moramo se boriti do kraja, vratit ćemo se ponovni, uvjereni smo u to."

Video: Post-match analysis

“That’s a confidence booster, the way United played today” - United legend Paddy Crerand gives his thoughts after the full-time whistle…

Posted by Manchester United on Monday, 28 December 2015
Kopirati
Drag cursor here to close