Nije namješteno za Messija?

Van Dijk o kontroverznoj izjavi Van Gaala: Ne slažem se s tim

Nizozemski nogometni stručnjak Louis Van Gaal na dodjeli nagrada nizozemskog nogometa podigao je prašinu izjavama u kojima je iznio teoriju da je Argentina favorizirana na Svjetskom prvenstvu kako bi Lionel Messi osvojio naslov prvaka.
Sport / Nogomet | 05. 09. 2023. u 23:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši nizozemski izbornik vodio je reprezentaciju koja je u četvrtfinalu poražena od Argentine nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ipak, nije bio zadovoljan sa suđenjem i kriterijem sudaca prema argentinskim igračima.

"Kada vidite kako Argentina zabija golove i kako mi zabijamo golove. Kada vidite kako su neki argentinski igrači prelazili crvenu liniju bez sankcija, mislim da je sve bilo smišljeno", kazao je Louis Van Gaal.

"Sve što sam rekao, ujedno i mislim. Znači li to da se Messi favorizirao da bi dobio titulu svjetskog prvaka? Mislim da - da", rekao je bivši izbornik Oranja.

S njim ne dijele mišljenje igrači Nizozemske, kazao je branič Liverpoola Virgil Van Dijk.

"Čuo sam jutros što je rekao, to je samo njegovo mišljenje, a svatko ima pravo na mišljenje. Ja se ne slažem s tim", rekao je Van Dijk.

Slično je rekao je vratar Mark Flekken.

"Razgovarali smo o njegovim komentarima o Messiju. Ako je to njegovo mišljenje, slobodan ga je izreći. Ipak, osobno se ne slažem s njegovim mišljenjem", rekao je Flekken.

Kopirati
Drag cursor here to close