Stižu ponude

Vahu žele četiri reprezentacije

Osim iz Alžira, Vaha navodno ima ponude reprezentacija Južne Koreje, Egipta i Maroka.
Sport / Nogomet | 09. 07. 2018. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni trener iz BiH Vahid Halilhodžić još čeka novi angažman nakon što je uoči SP-a dobio otkaz na mjesto izbornika reprezentacije Japana, iako je tu reprezentaciju odveo u Rusiju. Ali ponuda mu ne manjka, a najviše ga intrigira povratak na poziciju na kojoj je već bio. Vahu ponovno želi Nogometni savez Alžira, koji bi ga rado vratio na mjesto izbornika.

Halilhodžić je preuzeo Alžir nakon rastanka s Dinamom 2011. godine te ga odveo na Afrički kup nacija, ali natjecanje je završio već u skupini, piše 100posto.hr.

Ipak, Alžirci su ga zadržali, a on im je zahvalio plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, na kojem je Alžir prvi put u povijesti prošao skupinu prije nego što je u osmini finala tek u produžecima pao protiv kasnijeg prvaka Njemačke.

Osim iz Alžira, Vaha navodno ima ponude reprezentacija Južne Koreje, Egipta i Maroka. S predsjednikom Alžirskog saveza Kheireddineom Zetchijem već se sastao, a u razgovoru za Competition.dz otkrio je da još oklijeva zbog nekih detalja koji nemaju veze s financijskim aspektom ugovora.

Halilhodžić je vodio Dinamo u sezoni 2010./'11. i ostao zapamćen kao jedan od najomiljenijih trenera "modrih" u novijem razdoblju, a s klubom se rastao zbog neslaganja sa Zdravkom Mamićem.

Kopirati
Drag cursor here to close