pogled iz japana

Vaha: Hrvatska ima najtežu grupu, BiH je najjača od svih koji nisu na Euru

Sport / Nogomet | 15. 12. 2015. u 08:30 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosna i Hercegovina je trebala biti na Euru. Naša reprezentacija ima kvalitetu da se nađe među 24 najbolje reprezentacije u Evropi, izjavio je bosanskohercegovački nogometni stručnjak Vahid Halilhodžić.

- Bolji smo od nekih koji su u Francuskoj. Žao mi je, ali neću sada pametovati - kazao je Halilhodžić za "Dnevni avaz".

Komentirajući rezultate ždrijeba za Euro koji se sljedeće godine održava u Francuskoj, izbornik Japana je kazao da reprezentacija Hrvatske ima tešku grupu, sa Španjolskom, Turskom i Češkom, a Francuska najlakšu. No, smatra da će i na ovom EP-u biti iznenađenja.

Izdvojio je četiri favorita za naslov prvaka Europe.

- Prvi mi je Italija, jer ima odličnog izbornika Antonija Contea, koji od igrača uvijek traži mnogo. Tu su još Belgija te Njemačka, kao svjetski prvak, i Španjolska koja bi se trebala dići nakon kraće krize. Ne smijemo zaboraviti Francusku - kazao je Halilhodžić.

Bosna i Hercegovina je kandidat za nastup na Kirin kupu, koji organizira Nogometni savez Japana.

- Koliko sam čuo, to je skoro sve dogovoreno. Drago mi je zbog toga, jer želimo napraviti jak turnir. Još ne znam tko bi, pored BiH i Japana, sudjelovanje na turniru, ali se nadam da će natjecanje biti jako. Spremni smo za vrhunsku organizaciju - zaključio je bosanskohercegovački nogometni stručnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close