Premier liga

Uvjerljivi City, tri pogotka Sterlinga, novi kiks Manchester Uniteda

Podsjetimo kako je u prvoj subotnjoj utakmici Manchester United odigrao samo 1-1 na domaćem terenu protiv Southamptona.
Sport / Nogomet | 12. 02. 2022. u 22:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Cityja ostvarili su novu laganu i uvjerljivu pobjedu. U 25. kolu Premier lige City je u gostima pobijedio Norwich 4-0.

Upisao je time Manchester City jubilarnu 20. ligašku pobjedu u sezoni. Probio je granicu od 60 pogodaka u Premier ligi (61) te se vratio na plus od 12 bodova u odnosu na drugoplasirani Liverpool. City je potpuno dominirao protiv Norwicha, a posebno se ovom prilikom istaknuo Raheem Sterling koji je postigao tri od četiri pogotka. Još je jedan dodao Phil Foden.

Norwich je ostao u opasnoj zoni ispadanja, na 18. mjestu.

Podsjetimo kako je u prvoj subotnjoj utakmici Manchester United odigrao samo 1-1 na domaćem terenu protiv Southamptona. Novi je to kiks kluba iz Manchestera koji je i u prošlom ogledu ispustio očekivane bodova (1-1 protiv Burnleyja), a u posljednjih šest kola tek je dva puta pobijedio.

Nogometaši Evertona su ostvarili, pak, prvu prvenstvenu pobjedu otkako ih je preuzeo novi trener Frank Lampard. U domaćem ogledu Everton je s 3-0 svladao Leeds golovima Colemana, Keanea i Richarlisona.

Tri boda u ovom kolu je ugrabio i Brighton. U gostima je pobijedio Watford 2-0 (Maupay i Webster) čime je potvrdio vrlo dobru gostujuću statistiku ove sezone. Brighton u gostima ima četiri pobjede, sedam remija i samo jedan poraz.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close