Za kraj 20. kola

Uvjerljive pobjede Kölna i Herthe

Sa druge strane, nakon četiri uvjerljiva poraza, Hertha je dohvatila tri boda. Njeni igrači su odigrali jednu od ponajboljih utakmica u ovoj sezoni, iako su gosti prvi poveli.
Sport / Nogomet | 12. 02. 2023. u 21:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uvjerljivim pobjedama Kölna i Herthe, kompletirano je kolo, dvadeseto u Bundesligi.

Köln je prekinuo veliku seriju Eintrachta koji je bio osam kola neporažen. Nakon prvog poluvremena nije bilo golova, a domaćin je do vodstva stigao u 49. minuti. Zabio je Timo Hubers, a asistent je bio Florian Kainz. Na polovici nastavka Köln je podebljao vodstvo preko Ellyes Skhiri. Isti igrač svoju je odličnu utakmicu potvrdio novim golom u 86. minuti.

Sa druge strane, nakon četiri uvjerljiva poraza, Hertha je dohvatila tri boda. Njeni igrači su odigrali jednu od ponajboljih utakmica u ovoj sezoni, iako su gosti prvi poveli golom Nika Elvedija u 17. minuti. Ipak do odmora su domaći preko Jessia Ngankama vratili utakmicu na početak.

Stvari su se počele mijenjati u nastavku. Marton Dardai je u 52. minuti preokrenuo rezultat i donio vodstvo Herthi koja je potvrdila trijumf golovima Derryja Sherhanta u 91. minuti i Dodija Lukebakija u 97. minuti iz jedanaesterca.

Kopirati
Drag cursor here to close