Prva HNL

Uvjerljive pobjede Hajduka i Gorice

Na ljestvici vodi Dinamo s maksimalnih šest bodova koliko ih imaju i drugoplasirani Hajduk te Rijeka na trećem mjestu, ali uz lošiju gol-razliku.
Sport / Nogomet | 29. 07. 2019. u 08:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednje dvije utakmice 2. kola Prve HNL Hajduk je kao gost slavio u Varaždinu sa 3-0 (0-0), a Gorica je pred svojim navijačima sa 3-1 (1-0) nadigrala Osijek.

Pobjedu Hajduku u Varaždinu donijeli su Ivan Dolček, pogotkom u 49. minuti, Mijo Caktaš koji je u 55. minuti realizirao kazneni udarac te debitant u dresu Splićana Nigerijac Samuel Eduok golom u 86. minuti.

U uvjerljivoj pobjedi Gorice nad Osijekom dvostruki strijelac bio je Cherif Ndiaye u 35. i 75. minuti, dok je za 2-0 u 53. minuti precizan bio Farouk Miya. Utješni pogodak za Osječane postigao je Mirko Marić u 90. minuti.

Na ljestvici vodi Dinamo s maksimalnih šest bodova koliko ih imaju i drugoplasirani Hajduk te Rijeka na trećem mjestu, ali uz lošiju gol-razliku. Četvrta je Gorica sa četiri boda, a po tri imaju peti Osijek i šesta Istra 1961. Sedmi je Inter s jednim bodom, a bez bodova su u prva dva kola ostali Varaždin, Lokomotiva i Slaven Belupo.

Treće kolo će u petak, 2. kolovoza, otvoriti Dinamo i Gorica na Maksimiru (20 sati). Dan poslije sastaju se Istra 1961 - Varaždin (19 sati) i Rijeka - Slaven Belupo (21 sat), a u nedjelju će kolo zaključiti Hajduk - Lokomotiva (18 sati) i Osijek - Inter (20 sati).

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close