Navijači

Uvijek Vjerni: U tijeku pripreme za utakmicu sa Ukrajinom

Sport / Nogomet | 10. 02. 2017. u 12:51 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sastanku svih podružnica Kluba navijača Uvijek vjerni u Stuttgartu, dogovoreni su planove za sljedeće utakmice hrvatske reprezentacije. 

Nakon gotovo dvije godine, Hrvatska će igrati pred punim tribinama, 24. ožujka u Zagrebu odradit će kvalifikacijski duel protiv Ukrajine. 

“Pripreme za tu utakmicu smo već pokrenuli. Naravno da želimo da ova utakmica prođe bez incidenata, neprimjerenih uzvika i bilo kakvih nesportskih eskalacija”, stoji u priopćenju udruge koje prenosimo u cjelosti. 

“Stoga smo na brojnim edukativnim sastancima s predsjednicima podružnica u Njemačkoj ukazali na prioritete. Svaki povjerenik udruge dobio je jasne naputke kako djelovati edukativno kod našeg članstva.

Uz zaključke, zbog velikog zanimanja, proširujemo broj podružnica u Njemačkoj, te osnivamo Futsal klub "Uvijek vjerni" iz Stuttgarta, centrala Kluba iz Zagreba dati će punu podršku toj namjeri.

Inače, na turniru "Topas kup" u Stuttgartu nastupila je i malnogometna momčad našeg imena i ostvarila veoma dobar uspjeh plasmanom u polufinale.

Gost njemačkih podružnica KNUV bio je i Velimir Bujanec koji je član našeg Kluba. Sljedeće okupljanje Kluba navijača Uvijek vjerni zbiti će se 25. veljače u Jajcu u Bosni i Hercegovini gdje će se okupiti sve podružnice iz Herceg Bosne.

Pozivamo sve istinske navijače i one koji vole reprezentaciju na sportsko i korektno navijanje te da ne nasjedaju na podjele i podvale kojima se želi uništiti sve ono pozitivno što predstavlja hrvatska reprezenacija i hrvatski navijač”, stoji u priopćenju Kluba navijača "Uvijek vjerni".

Kopirati
Drag cursor here to close