Žepče

''Uvijek vjerni'' održali skupštinu u jednoj od svojih najaktivnijih podružnica

Udruga navijača ''Uvijek vjerni'' postoji posljednjih desetak godina, a Žepče se službeno priključilo prošle godine.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2019. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Uvijek vjerni u Žepču

Skupština navijačke udruge ''Uvijek vjerni'' održana je u subotu, 11. svibnja, u Žepču gdje je tom prilikom boravilo tridesetak povjerenika udruge iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske, priopćeno je u utorak iz udruge ''Uvijek vjerni''.

U Žepču je tako, između ostalih, boravilo i čelništvo udruge ''Uvijek vjerni'' Bosna i Hercegovina te čelništvo udruge ''Uvijek vjerni'' iz RH na čelu s predsjednikom Mijom Šokčevićem i dopredsjednikom Željkom Bulićem uz brojne članove iz Mostara, Gruda, Širokog Brijega, Ljubuškog, Posušja, Viteza, Busovače, Žepča i drugih krajeva iz Republike Hrvatske i BiH.

Skupština je održana u prostorijama Općinskog vijeća Žepče, a druženje je nastavljeno posjetom vinoteci.

Nakon ugodnog boravka u vinoteci članovi udruge, uz nazočnost općinskog načelnika Mate Zovka, te predsjednika HVIDR-e Herceg-Bosne Dragana Radića položili su vijenac ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, a ovom prilikom posjetili su i spomen sobu.

Foto: PR / Uvijek vjerni u Žepču

Na svečanoj večeri koja je održana u večernjim satima u Motelu ''California'' uz nazočnost visokih uzvanika, povjerenika i navijača predstavljen je i jedan novi projekt udruge nazvan ''Navijačka karavana''. Prema najavama, nakon Skupštine Udruge ''Uvijek vjerni'' u Žepču u narednim mjesecima ovaj kraj bi navodno trebali posjetiti legendarni hrvatski izbornici Zlatko Dalić i Miroslav Ćiro Blažević.

Udruga navijača ''Uvijek vjerni'' postoji posljednjih desetak godina, a Žepče se službeno priključilo prošle godine. Velikom zaslugom povjerenika Josipa Hrkaća – Baće Žepče u ovom trenutku broji preko 1.000 članova, a njih stotinjak aktivno prati nogometnu reprezentaciju ''Vatrenih'' što je apsolutno za svaku pohvalu, jer ujedno spadaju u red najaktivnijih članova kompletne udruge.

Dodajmo na kraju kako su ovdašnjim članovima udruge ''Uvijek vjerni'' dodijeljene i prigodne krunice koje su posebno izrađene baš za ovu priliku, priopćeno je iz navijačke udruge ''Uvijek vjerni''.

Foto: PR / Uvijek vjerni u Žepču
Kopirati
Drag cursor here to close