Prvi turnir

Uspješno završen 'Februarski turnir' u Mostaru

Sport / Nogomet | 15. 02. 2013. u 07:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspješno je završen prvi RA 'Februarski turnir' u malom nogometu, a koji je pokrenut kako bi se pokušala vratiti stara slava turnira. Iako su na terenima bile ekipe iz lokalnog okruženja to nije bio razlog da publika ne vidi atraktivan nogomet.

Sinoć su odigrani polufinalni i finalni mečevi, te revijalna utakmica. U prvoj odigranoj utakmici sastale su se ekipe RA Brigata rossa i RA Fortica. U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio izjednačen 1:1 (poluvrijeme 0:1). Nakon izvođenja penala uspješniji su bili igrači iz ekipe Brigata rossa.

Više fotografija možete pogledati u galeriji.

Revijalna utakmica donijela je ogled između ekipa Veterani RA i Veterani FK Velež. Na poluvremenu rezultat je bio 0:2, dok je publika do kraja vidjela još dosta dobrih akcija, ali i golova. Krajnji ishod ovog meča je bio 2:5.

U finalu su se sastali timovi RA Brigata rossa i RA Mahala, te su prisutni i u ovoj utakmici vidjeli dosta dobrih i atraktivnih poteza. U jednoj od boljih utakmica, te pomalo i napetoj zbog sudijskih odluka, konačan ishod je glasio 1:1. I u ovoj utakmici pobjednik je riješen izvođenjem penala.

U konačnici slavio je tim Brigate rosse 7:6, odnosno ukupnim rezultatom 8:7. U sklopu programa održana je i tombola za prisutne sa simboličnim nagradama, dok je na samom kraju ostala podjela pehara za prvoplasiranu i drugoplasiranu ekipu.

Kopirati
Drag cursor here to close