Brza reakcija

Uprava Dinama tvrdi: Igračima je sve isplaćeno

"Klub ovom prilikom demantira iznesene tvrdnje. Rate su u cijelosti isplaćene sukladno ranije dogovorenom vremensku okviru između GNK Dinamo i igrača prve momčadi", kažu u Dinamu.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2023. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uprava zagrebačko Dinama je vrlo brzo reagirala nakon natpisa u medijma kako ovaj klub ima određenih problema, točnije kako igračima kasne isplate plata. Većina Dinamovih igrača dio plaće prima u obliku mjesečnih rata, kao što primaju svi zaposlenici u bilo kojoj tvrtki, a dio prima u obliku tromjesečnih rata. U prijevodu, ako igrač ima 600.000 eura plaće, primit će 12 mjesečnih plaća po 25.000 eura i četiri rate po 75.000 eura. Igračima navodno nije kasnila mjesečna uplata, ali jest ova tromjesečna rata.

"GNK Dinamo neugodno je iznenađen današnjim člancima vezanim za isplatu rata za igrače. Klub ovom prilikom demantira iznesene tvrdnje. Rate su u cijelosti isplaćene sukladno ranije dogovorenom vremensku okviru između GNK Dinamo i igrača prve momčadi", kažu u Dinamu. 

Momčad Dinama vratila se s priprema iz Slovenije i u Zagrebu odrađuje završne pripreme za utakmicu SuperSport Superkupa koja je čeka ove subote na Maksimiru protiv Hajduka. Sljedećeg petka protiv istog protivnika igra susret 1. kola SuperSport HNL-a.

Kopirati
Drag cursor here to close