Covid u Serie A

Uoči velikog derbija protiv Juventusa: Rebić i Krunić pozitivni na koronavirus

Trener Stefano Pioli će u momčad vrlo vjerojatno umjesto Rebića gurnuti mladog Norvežanina Haugea, dok će mjesto u veznom redu umjesto Krunića zauzeti Calabria.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2021. u 15:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Rossoneri Blog / Ante Rebić i Rade Krunić pozitivni su na Covid

Ante Rebić pozitivan je na koronavirus te će propustiti večerašnji veliki derbije Serie A u kojoj se sastaju Milan i Juventus. Osim njega pozitivan je i Rade Krunić.

To su jako loše vijesti za momčad Milana koji je vodeći u Serie A, ali u slučaju da večeras ne uzme puni plijen, a Inter pobijedio Sampdoriju, Rossoneri će pasti na drugu poziciju.

Trener Stefano Pioli će u momčad vrlo vjerojatno na Rebićevo mjesto gurnuti mladog Norvežanina Haugea, dok će mjesto u veznom redu umjesto Krunića zauzeti Calabria.

Rebić je ove sezone imao jednu od ključnih uloga u Milanu, posebice u utakmicama prije nedavne ozljede, dok je Krunić bio džoker s klupe i postoje indicije da bi u zimskom prijelaznom roku mogao otići na posudbu u Torino.

Što se tiče Stare dame, Alex Sandro također je pozitivan na COVID-19, objavili su u ponedjeljak iz torinskog kluba.

Na simptome slične onima koje pokazuju zaraženi covidom uoči derbija žalio se i Dybala, koji je proljetos bio jedan od prvih nogometaša kojima je utvrđena infekcija koronavirusom.

Utakmica Milana i Juventusa na rasporedu je od 20.45.

Kopirati
Drag cursor here to close