Kvalifikacije za EURO2020

Ulaznice za utakmicu BiH-Sjeverna Irska 30, 20 i 10 KM

Za susret koji će se igrati 26. ožujka u 20.45 sati na stadionu "Bilino polje" u Zenici ulaznica za tribinu "zapad" koštat će 30, "istok" 20, te "sjever" i "jug" 10 KM.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2020. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulaznice za utakmicu dodatnih kvalifikacija za EURO 2020 između nogometnh reprezentacija Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske koštat će 30, 20 i 10 maraka, javlja Anadolija.

Za susret koji će se igrati 26. ožujka u 20.45 sati na stadionu "Bilino polje" u Zenici ulaznica za tribinu "zapad" koštat će 30, "istok" 20, te "sjever" i "jug" 10 KM.

Prodaja ulaznica vršit će se u poslovnicama "Centrotransa", ovlaštene partnerske agencije Nogometnog saveza BiH (NS BiH).

"Jedna osoba moći će kupiti dvije ulaznice za utakmicu, uz predočavanje identifikacijskog dokumenta. Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacijskog dokumenta neće biti dozvoljena. Osobi koja je već identificirana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica. NS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima", priopćeno je iz N/FS BiH.

Prodaja ulaznica za polufinalnu utakmicu baraža za EURO 2020 BiH-Sjeverna Irska počet će u srijedu, 11. ožujka, u 9 sati.

"Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i prijatelje reprezentacije Bosne i Hercegovine da se prilikom ulaska na stadion striktno pridržavaju uputstava za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici, te je neophodno da se isto poštuje. NS BiH je shodno važećim standardima FIFA i UEFA instalirao nove elektronske brojače sa čitačima ulaznica na ulazima stadiona 'Bilino polje' u Zenici, te bi svako nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu", istaknuli su iz NS BiH.

U slučaju plasmana reprezentacije Bosne i Hercegovine u finale play-offa, prodaja ulaznica za evetualni meč protiv Republike Irske ili Slovačke počet će dan poslije odigravanja polufinalne utakmice, u petak, 27. ožujka, u 9 sati.

Utakmica finala play-offa igrat će 31. ožujka, u slučaju pobjede BiH protiv Sjverne Irske, takođe na stadionu "Bilino polje" u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close