Što ako...

Ukoliko se plasira na EURO, BiH čekaju Španjolska, Švedska i Poljska

Utakmice play-offa u grupama A, B, C, D igrat će se od 26. do 31. ožujka nakon kojih će biti poznata preostala četiri od ukupno 24 sudionika.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2019. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko bude pobjednik martovskog play-offa ''B'', nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine na UEFA EURO 2020 igrat će u grupi ''E'' gdje će eventualno za protivnike imati Španjolsku, Švedsku i Poljsku, odlučeno je večerašnjim žrijebom u organizaciji Europske nogometne asocijacije (UEFA) u Bukureštu, glavnom gradu Rumnjuske, javlja AA.

U grupi ''D'' Hrvatska će igrati protiv Engleske, ali ako prođe skupinu protivnik izabranicima izbornika Zlatka Dalića bit će i ljuti rival Srbija. Četvrta ekipa u grupi ''D'' je Češka Republika.

Utakmice play-offa u grupama A, B, C, D igrat će se od 26. do 31. ožujka nakon kojih će biti poznata preostala četiri od ukupno 24 sudionika.

Europsko prvenstvo igrat će se od 12. lipnja do 12. srpnja sljdeće godine u 12 država. Otvaranje je na stadionu ''Olimpico'' u Rimu kada će igrati Italija i Turska, dok će se susreti završnice, polufinala i finale igrati na ''Wembleyu'' u Londonu.

Titulu prvaka Europe brani Portugal.

 

Kopirati
Drag cursor here to close