Hope Solo

Uhićena slavna nogometašica, optužena za zlostavljanje djece

Nekadašnja prvakinja svijeta je nakon privođenja saslušana i puštena iz pritvorskog centra, a druge informacije nisu objavljene zbog krivičnog gonjenja koje tek predstoji.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2022. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hope Solo, nekada jedna od najboljih nogometnih golmanica svijeta, uhićena je u je u Sjevernoj Karolini nakon optužbi za zlostavljanje djece, opiranje pri uhićenju i neprilagođenu vožnju.

Nije to bilo prvi put da je Hope otišla predaleko. Dugi su dosjei skandala bivše vratarke svjetske klase - od golišavih slika do nasilja u obitelji!

Nekadašnja prvakinja svijeta je nakon privođenja saslušana i puštena iz pritvorskog centra, a druge informacije nisu objavljene zbog krivičnog gonjenja koje tek predstoji.

"Hope po savjetu odvjetnika ne može govoriti o slučaju. Međutim, želi da svi znaju kako su djeca njezin život i da je odmah puštena na slobodu. Trenutno je s obitelji kod svoje kuće i nastoji se odbraniti od svih optužbi", rekao je njezin zastupnik Rich Nichols.

Još 2012. godine Hope Solo je privukao pozornost izvan terena. Tada je za ESPN govorila o Olimpijskom selu na igrama u Londonu.

Kazala je: "Vidjela sam ljude kako se seksaju u javnosti. Na travnjaku, između zgrada, prljaju se."

Dolazila je i pijana u emisiju uživo, otkrivajući detalje o zabavama i pijankama ekipe.

Osim toga, pažnju je privukla i na Olimpijskim igrama pozitivnim testom na droge. U njoj je otkriven kanrenon (steroidni hormon). Međutim, slučaj nije imao daljnjih posljedica.

U rujnu 2014. procurile su i golišave fotografije olimpijske prvakinje (2004., 2008., 2012.). Ona i mnoge druge poznate osobe tada su hakirane. Njezine iznimno provokativne golišave slike obišle su svijet.

Protiv Solo je i ranije pokretan krivični postupak, odnosno 2018. godine kada je navodno napala svoje rođake, ali je sud presudio u njezinu korist i istakao da nije bila kriva.

U intervjuu za ESPN svojevremeno je priznala da ju je kao mlađu redovno tukla majka koja je inače bila alkoholičarka.

Hope je u centar svjetske pozornosti dospjela i 2017. godine kada je tvrdila da ju je pred dodjelu FIFA priznanja za najbolje nogometaše i nogometašice zlostavljao tadašnji predsjednik Sepp Blatter.

Kopirati
Drag cursor here to close