Hrvatska - Grčka

Udruga Uvijek vjerni organizira putovanje na utakmicu u Zagreb

Priopćenje udruge Uvijek vjerni o organiziranom odlasku na utakmicu Hrvatske i Grčke 9.11. u Zagreb.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2017. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snimio čitatelj  / Navijači reprezentacije Hrvatske iz Mostara

''Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije ''Uvijek vjerni – Herceg Bosna'' organizira 9.10.2017 za svoje članove odlazak autobusom u Zagreb na utakmicu Hrvatska - Grčka. Prijevoz će biti organiziran iz svih gradova Herceg Bosne'', navodi se u priopćenju iz ove udruge.

Polazak autobusima je u ranim jutarnjim satima u četvrtak 9.11.2017. Putuje se najbržom rutom i autocestom. Po dolasku u Zagreb navijači će se družiti u središtu grada kod kafića Cosmopolitan u Bogovićevoj ulici. Nakon toga će krenuti prema Maksimiru i poslije utakmice krenuti natrag autobusima.

Prijave za ulaznice i putovanje na utakmicu protiv Grčke u Zagreb su do subote 4.11. , sve do 21 sat. Broj mjesta je ograničen, stoga su poručili da im se javite na vrijeme.

''Molimo članove i navijače da se jave svojim povjerenicima ili na stranicu uvijekvjerni.info, mail [email protected] i tel: 063 670 035 i 063 413 464'', navodi se u priopćenju Udruge Navijača ''Uvijek vjerni - Herceg Bosna''.

Iz Udruge napominju kako se odlukom Fife i nacionalnih saveza odustalo od gostujućih navijača i hrvatski navijači neće imati pravo na kupovinu ulaznica u Grčkoj niti će se organizirati gostovanje.

Obavijest za članove koji  idu u Zagreb na utakmicu u svom aranžmanu

Okupljanje za članove će biti u caffe bar-u  “Cosmopolitan” na križanju Bogovićeve i Gajeve ulice u 12 sati, a dobrodošli ste i ako dođete ranije. Ukoliko nekome treba osigurati smještaj u gradu, slobodno se javite na telefon: 098 919 34 00 - Damir.

Kopirati
Drag cursor here to close