Regrutiranje

Udruga 'Naš Hajduk' dobila novih 150 članova u Tomislavgradu

Sport / Nogomet | 07. 01. 2017. u 12:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga "Naš Hajduk" iz Splita organizirala je u petak javnu tribinu u Tomislavgradu tijekom koje je prezentiran rad te udruge te je proveden postupak učlanjivanja za tekuću godinu.

Kako je za Fenu kazala njihova koordinatorica za Tomislavgrad, Ana Brnas, akcija učlanjivanja započela je u prijepodnevnim satima u centru Tomislavgrada - nasuprot središnjeg spomenika poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, nakon čega je nastavljena na tribini tijekom večeri.

Iako im vremenske prilike nisu išle na ruku, to nije spriječilo pristup 150 novih članova udruge, a kako je kazala Brnas, postupak će biti nastavljen cijeli idući tjedan, nakon čega se upisnine nose u sjedište u Splitu.

Cijena godišnje članarine za maloljetnike iznosi 12,5, a za odrasle 25 maraka.

Tijekom tribine, predstavnici udruge su svoje nove i stare članove te simpatizere upoznali s funkcioniranjem udruge, odnosno što oni trenutno znače za HNK Hajduk, nakon što su od tvrtke Tommy preuzeli 24,53 posto dionica.

Inače, preuzimanjem dionica Udruga "Naš Hajduk" je pokrenula akciju prikupljanja sredstava za otkup tih preuzetih dionica, a jedna od metoda je kroz postupak učlanjivanja, gdje su prošle godine završili s brojkom od 43 000 članova.

Kopirati
Drag cursor here to close