jedanaesto kolo pl

U vezirskom gradu: Kraljevi čekaju Plemiće

Sport / Nogomet | 01. 10. 2016. u 10:45 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred nama je posljednjje kolo prvog kruga natjecanja u Premijer ligi iz kojeg lider Zrinjski realno ima dobre šanse izići s većom razlikom od trenutnih pet bodova.

Plemiće u vezirskom gradu čekaju Kraljevi: u prijevodu, Metalleghe čeka Zrinjski. Mostarci su postavili kao apsolutni favoriti, što i jesu, Jajčani im prijete sa sedam igrača koji su nekoć nosili dres s lentom, ali i sa neuvjerljivm učinkom u Travniku, gdje kao domaćini nemaju pobjede. 

Derbi se igra u Bjeljini gdje Radnik, koji se spektakularno vratio nakon škakljivog starta, čeka Željezničar. Plavi, koje vode bivši strateg Bijeljinaca Slavko Petrović, mogu ovdje zapravo pomoći Zrinjskom - čiji je prvi pratitelj upravo Radnik. Petrović možda i pila naopako izjavljujući da će se Željo zadovoljiti i bodom..., vidjet ćemo.

Sarajevo čeka Slobodu - to bi bio derbi u uvodnom dijelu sezone, možda prije prošle sezone kada Tuzlaci, barem ovako izvana, nisu djelovali kao da se raspadaju. Vrlo važna utakmica za tim s Koševa koji ju može iskoristiti kako bi se učvrstio u ulozi jednog od izazivača Zrinjskog. 

Široki Brijeg nakon domaćih 2:2 protiv Sarajeva želi puni plijen protiv davljenika Olimpica, ali na Pecari su uoči Otoke i oprezni - prije svega jer znaju da su sami od sebe donekle nepredvidljivi, nestabilni.

Četvrta Krupa čeka Vitez na onom svom umjetnom travnjaku koji je mnoge izenadio pa i prvaka Zrinjskog koji je tamo odigrao jednu od svojih najlošijih utakmica sezone. Iz Krupe na Vrbasu još nitko nije donio puni plijen, ali Vitez je ove sezone slavio na Grbavici i na Bilinom polju.

Jučer je Mladost savladala Čelik i zakucala ga na dno tabele.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close