Realno, loši su

U Realu alarm za uzbunu: Modrić i društvo igraju ispodprosječno

Real će dočekati reprezentativnu stanku u tmurnoj atmosferi. Nakon što reprezentacije odrade kvalifikacijski ciklus, slijede ključne utakmice jesenskog rasporeda.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2021. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odavno nije viđena tako loša igra Luke Modrića, kao u nedjelju protiv Espayola, a Lukin Real muči se već treću utakmicu u nizu, upisavši samo jedan mršavi remi protiv Villarreala.

Madridski mediji razočarani su formom i igrom Reala, koji očito u ovome trenutku ne pokazuje sposobnost da iskoristi još goru formu Barcelone i tako osvoji prvenstvo, jer Atletico je što se tiče trenutačne forme i rezultata ispred dva španjolska velikana.

Ono što najviše brine najvijače i upravu Kraljevsskog kluba je blijeda igra, a Real ima problema u svim linijama. Ne zna se je li veći problem realizacija ili igra u obrani. Curi na sve strane, a izgledne šanse se ne stvaraju.

Marca je odmah nakon poraza Reala od Espanyola izišla s naslovom da se klub nalazi u teškom neredu.

Drugi utjecajni medij AS za hrvatskog kapetana Luku Modrića zaključuje kako dugo nije odigrao tako lošu utakmicu.

"Najviše je patio u obrambenim zadacima u prvom poluvremenu jer je Espanyolov vezni red bio puno bolji. Najlošija Modrićeva partija ove sezone, zamijenjen je u drugom dijelu", stoji u Asovoj analizi događanja na terenu.

Modrić je i na Sofascoreu ocijenjen s najlošijom ocjenom. Samo on i Nacho dobili su 6,3. Nije puno bolje prošao ni Toni Kroos, a ni i Eduardo Camavinga. Tek je Federico Valverde dobio nešto malo bolje recenzije od igrača iz veznog reda.

Marca ističe da je na Santiago Bernabeuu oglašen alarm za uzbunu nakon osam katastrofalnih dana za Real. Razdoblje u kojem je srušeno sve dobro što je napravljeno prije toga.

Zaključak je da Ancelotti luta i nikako ne uspijeva posložiti kockice. Najbolji je primjer David Alaba, za kojeg je rečeno da je doveden da zamjeni Ramosa i igra na mjestu stopera, a već protiv Espanyola završio je na lijevom boku.

Ancelotti ima dosta kredita kod Florentina Pereza, još se ne priča o smjeni, no Marca ističe da dolazi najopasnije razdoblje.

Real će dočekati reprezentativnu stanku u tmurnoj atmosferi. Nakon što reprezentacije odrade kvalifikacijski ciklus, slijede ključne utakmice jesenskog rasporeda.

Prvo će igrati protiv Šahtara u Ligi prvaka u Kijevu. Ancelotti tu utakmicu ne smije izgubiti, jer mu se inače ne piše dobro.

Pet dana nakon Šahtara igra se El Clasico, Real putuje na noge ranjenoj, ali opasnoj Barceloni, koja ima pet bodova manje od Reala, ali i utakmicu manje.

Ako bi Barcelona pobijedila Valenciju prije toga, onda pobjedom u velikom derbiju mogla preteći Real. Ako bi se to dogodilo, Ancelotti bi hodao po rubu otkaza.

Kopirati
Drag cursor here to close