Prvak na Mokrom Docu

U Posušju se sprema fešta: "Uz navijače do konačnog cilja"

U 31. kolu Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i HŠK Zrinjski Mostar.
Sport / Nogomet | 13. 05. 2022. u 13:30 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolazak Zrinjskog, novog prvaka i najbolje momčadi lige, izaziva veliki interes u Posušju, pa su domaćini odlučili pustiti ulaznice u pretprodaju.

"Prije svega bih čestitao momčadi Zrinjskog na naslovu prvaka kojeg su svojim igrama apsolutno zaslužili. Nakon dobre igre u Prijedoru i osvajanja jednog boda okrenuli smo se pripremi za utakmicu protiv Zrinjskog iz koje želimo pobjedu i tri boda kojima bismo se spasili od ispadanja što nam je bio cilj i uspješno priveli kraju ovu sezonu", kazao je pomoćni trener Posušja Tomislav Bašić.

I domaćin će biti oslabljen jer za ovaj susret neće konkurirati Ramović, Vukoja te Tomislav Barišić koji je već duže vrijeme ozlijeđen.

"Svi smo maksimalno spremni i motivirani pokazati najbolje što možemo. Očekujem jako dobru atmosferu i podršku navijača. Posjeta će biti jako velika i očekuje se dolazak velikog broja naših i njihovih navijača", naglasio je Bašić.

Slobodan Milanović je istaknuo da Posušje u ovoj utakmici očekuje jako težak posao i protivnik koji je od svih momčadi najviše pokazao ove sezone.

Pomoćni trener Bašić je dodao da je Posušje moglo skupiti još više bodova u proteklim utakmicama i da imaju za čime žaliti.

"Nakon utakmica kada pogledamo neke segmente mogu reći da smo imali za čime žaliti u Bijeljini i Prijedoru. U ovoj utakmici protiv Leotara smo bili u potpunosti bolji i zasluženo smo pobijedili, iako smo u Prijedoru propustili prilike za pobjedu moramo biti zadovoljni time što nismo izgubili i primili pogodak. Mislim da smo jako blizu našeg konačnog cilja, a to je ostanak u Premijer ligi BiH", naglasio je Bašić.

Utakmica između Posušja i Zrinjskog se igra u nedjelju s početkom u 17 sati, a prijenos je na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close