Kreće Široki Brijeg

Širokobriježane testiraju Hajduk i Dinamo iz Kijeva

Prozivkom i prvim treningom u ponedjeljak u 11 sati u klupskom kampu na Mostarskom platu Široki Brijeg će početi pripreme za proljetni dio sezone.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2022. u 11:19 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jure Ivanković izvršit će prozivku svojih igrača i krenuti s pripremama. Uvodni dio priprema bit će odrađen u klupskom kampu na Blatu, a zatim će uslijediti odlazak na dvanaestodnevne pripreme u tursku Antaliju.

Do odlaska u Tursku momčad Jure Ivankovića odigrat će četiri pripremne utakmice, a isto toliko igrat će i u Turskoj.

Prva je na rasporedu već 16. siječnja protiv Hajduka na Poljudu u 14:30 sati. Nakon toga slijede utakmice protiv hrvatskog niželigaša ONK Metković (22. siječnja), premijerligaša FK Velež Mostar (26. siječnja) i hrvatskog trećeligaša NK Neretvanac Opuzen (29. siječnja), objavio je klub s Pecare.

U Tursku odlaze krajem siječnja i tamo će igrati četiri utakmice. Plavo-bijele će testirati ukrajinski prvoligaš FC Mariupol (2. veljače), austrijski drugoligaši KSV 1919 (5. veljače) i SC Austria Lustenau (8. veljače) te višestruki ukrajinski prvak FC Dinamo Kijev (10. veljače).

Završna dva tjedna priprema ponovno će obaviti u Hercegovini. Glavnu provjeru pred nastavak sezone Širokobriježani će imati na svojoj Pecari 19. veljače, a protivnik će najvjerojatnije biti FK Željezničar, iako ta utakmica tek treba biti službeno potvrđena.

Kopirati
Drag cursor here to close