Fernandes

Manchester Unitedu VAR donio kazneni udarac za pobjedu

Bruno Fernandes je bio precizni izvođač za pobjedu 3-2 u dvoboju prepunom preokreta.
Sport / Nogomet | 26. 09. 2020. u 15:52 Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Uniteda došli su do pobjede 3-2 (1-1) na gostovanju kod Brightona u ludoj završnici prvog subotnjeg dvoboja 3. kola engleskog prvenstva.

Nakon ovog dvoboja će uzrečica "gotovo je kad sudac odsvira kraj" morati biti prepravljena. Naime, sudac Chris Kavanagh je označio kraj utakmice pri rezultatu 2-2, ali je potom na upozorenje iz VAR sobe pregledao snimku posljednje akcije Uniteda i dosudio kazneni udarac, jer je lopta pogodila u ruku domaćeg napadača Neala Maupaya, nakon što je glavom pucao Harry Maguire.

Bruno Fernandes je bio precizni izvođač za pobjedu 3-2 u dvoboju prepunom preokreta.

Nesretni Maupay je doveo Brighton u vodstvo u 40. minuti iz kaznenog udarca. No, tri minute poslije je Manchester došao do izjednačenja nesretnim autogolom Dunka. U 55. minuti Marcus Rashford je lažnjacima prevario pola domaće obrane i pogodio za vodstvo Manchestera, koje su gosti držali do posljednje minute sučevog dodatka, kad je Solomon March izjednačio na 2-2.

Manchesteru je s tri boda iz dvije utakmice na 13. mjestu, a Brighton je s istim brojem bodova, ali iz tri nastupa, na desetom mjestu.

U subotu su na rasporedu još tri utakmice: Crystal Palace - Everton (16 sati), WBA - Chelsea (18.30) i Burnley - Southampton (21.00).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close