Turnir u Bijelom polju

U nedjelju započinje memorijalni turnir 'Omer Tipura Dedin'; Bogat nagradni fond

Sport / Nogomet | 05. 06. 2012. u 13:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sportskom savezu Grada Mostara održana je press konferencija povodom predstojeće 16. ljetne lige u malom nogometu, odnosno tradicionalni turnir 'Omer Tipura Dedin' koji će se održati u Bijelom polju kod Mostara.

Otvaranje turnira je planirano za 10. lipnja u 20:30 sati, umjesto prvobitno planiranog 09. lipnja. Turnir organizira Fudbalski klub 'Bjelopoljac' iz Bijelog polja, Turističko udruženje Sjever, dok je generalni pokrovitelj Sportski savez Mostara. Svoje učešće u sponzorstvu uzeo je i Odjel društvenih djelatnosti Grada Mostara odsjek sporta.

Na konferenciji za medije predstavnici 'Bjelopoljca', te Sportskog saveza su upoznali javnost kako se prijave za turnir vrše u prostorijama FK Bjelopoljac u Željuši svakim danom u vremenu od 12 do 15 sati, a najkasnije do 07. lipnja. Izvlačenje parova je prvobitno zakazano za četvrtak, ali je isto pomjereno na petak 08. lipnja u 20 sati u dvorani Kulturnog centra Potoci.

Za učešće na turniru ekipa može prijaviti najviše 10 igrača, a igra se po sistemu 4+1, pravo učešća imaju seniori stariji od 16 godina, a kotizacija po ekipi je 120 KM. Ovogodišnji nagradni fond turnira je nešto povećan, te iznosi 4000 KM + prijelazni pehar, što je povećanje za 1000 KM u odnosu na prošlu godinu.

Za drugo mjesto osigurana je novčana nagrada od 1500 KM, treće mjesto 1000 KM, najboljeg strijelca i golmana po 100 KM, dok ekipa za fair play dobija pehar. Organizatori očekuju odziv ekipa kao i proteklih godina. Očekuje se i nastup ekipe Grada Mostara koja je pobjednik turnira u Beču. Oni bi trebali odmjeriti snage sa FK Bjelopoljac.

Na otvaranju će biti upriličen kulturno - zabavni program, a od 21 sat se očekuje revijalna utakmica. Pola sata poslije turnir će i službeno započeti odigravanjem prve utakmice natjecateljskog dijela turnira.

Na ovom turniru igrat će se večernji termini utakmica, a moguće je i pomjeranje nekih termina utakmica kada se na Euru u Ukrajini i Poljskoj budu igrale važnije utakmice. Sve informacije vezane za turnir se mogu dobiti na broj telefona 036 574043 od 12 do 15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close