Zlatna lopta

"U jednom trenutku smo ja i Robben bili bolji od Messija i Ronalda''

Međutim, i danas je mnogima nevjerojatno kako nitko od njih dvojice na vrhuncu karijere nije uspio osvojiti Zlatnu loptu.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2021. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj dvojac je igrao nekoliko fantastičnih sezona, te su bili među najzaslužnijim igračima za osvajanje Lige prvaka 2013. godine. Tada je Bayern u finalu pobijedio Dortmund, a gol za titulu postigao je Robben.

Međutim, i danas je mnogima nevjerojatno kako nitko od njih dvojice na vrhuncu karijere nije uspio osvojiti Zlatnu loptu.

Tada je još uvijek trajala dominacija Lionela Messija i Cristiana Ronalda, te čini se kako nije bilo mjesta za druge nogometaše bez obzira kakvu sezonu su imali u klubovima i reprezentaciji.

Zbog toga je Ribery iskreno izjavio da vjeruje kako su on i Robben u jednom trenutku bili bolji od Messija i Ronalda, ali i zna što je odlučilo da i pored toga oni budu popularniji i gledaniji u svijetu.

"Iskreno mislim da smo ja i Robben u jednom trenutku bili bolji od Messija i Ronalda. Ipak, oni su tada igrali El Clasico svako mjesec dana i zbog toga ih je publika gledala dosta više nego nas ostale. To je na kraju presudilo", rekao je Ribery.

Ribery i Robben su u Bayernu igrali zajedno čak deset godina, a zbog sjajne suradnje na terenu dobili su i nadimak "Robbery".

Kopirati
Drag cursor here to close