U napadu Hamasa

U Izraelu ubijen nogometaš Lior Asulin

Asulin je priredio rođendansku zabavu na jugu zemlje u petak kad je upalo 50 terorista i počelo pucati po civilima. Ubijeni su mnogi, među njima i Asulin.
Sport / Nogomet | 09. 10. 2023. u 02:16 Bljesak.info/24sata.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rat u Izraelu odnosi veliki broj žrtava. Baš kao i u svim prethodnim, nemali broj puta stradaju i sportisti. Tako već sada stiže informacija o pogibiji bivšeg izraelskog nogometaša Liora Asulina dok je slavio 43. rođendan

Asulin je priredio rođendansku zabavu na jugu zemlje u petak kad je upalo 50 terorista i počelo pucati po civilima. Ubijeni su mnogi, među njima i Asulin. Njegova sestra Ortel na društvenim je mrežama u subotu, prije nego što je saznala da joj je brat mrtav, objavila:

"Brat mi je bio na zabavi u Ra'iju i nismo ga mogli kontaktirati od jutros. Nije ni u Soroki ni Barzilaiju. Molim one koji mogu pomoći da me kontaktiraju".

Igrao je na poziciji napadača, a gotovo cijelu karijeru proveo u domovini. U prvoj izraelskoj ligi odigrao je 284 utakmice i zabio 88 golova, uz kratki boravak na Cipru u Apollonu iz Limassola 2008. S Hapoelom iz Tel Aviva igrao je Kup Uefe 2007/08. Karijeru je nakon 23 godine zaključio 2021.

Igračku karijeru zaključio je u drugoligašu Hapoel Kfar Bari, gdje je jedno vrijeme bio i trener.

Imao je i problema sa zakonom, 2018. uhapsili su ga zbog sumnje u trgovinu drogom, prodaju kanabisa preko društvene mreže Telegram. U siječnju 2021. osuđen je na 19 mjeseci zatvora nakon što je priznao 30 slučajeva trgovine drogom.

U studenom iste godine odbili su mu žalbu, a kaznu je počeo služiti u prosincu. No nakon osam mjeseci pustili su ga na slobodu zbog dobrog vladanja.

Kopirati
Drag cursor here to close