Tko je bio Surez?

U Hrvatskoj trenera ugrizli za palac, završio na hitnoj

"Fali mi jagodica, dobar komad nokta, srećom na snimci je vidljivo da kost nije stradala. Nakon što me ugrizao sam poludio i od ljutnje i od bola, bio sam spreman svašta učiniti", kaće trener Županje, Josip Milardović.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2023. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nekoliko dana je došlo do incidenta na utakmici Vinjani - Jadran Kaštel Sućurac, sada opet sa jednog niželigaškog okršaja
u Hrvatskoj dolaze slične vijesti. Ovaj put se radi o Trećoj ligi Istok i utakmici između Graničara iz Županje i Čepina. I tamo je bilo gužve, nakon utakmice.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, prije svega portal Sportalo.hr, nakon korektnog, sportskog pozdrava dvojice glavnih trenera u sekundi je nastala velika gužva u kojoj je najaktivniji bio domaći trener Josip Milardović, čini se da je krenuo u obračun s fizioterapeutom Graničara, u gužvi su se našli svi igrači, krenulo je šaketanje, hvatanje za vratove iako je ponovno većina pokušavala smiriti situaciju. U svemu tome gostujući fizio je odglumio Suareza i odgrizao komad prsta treneru Čepina. Nakon toga se Milardović potpuno razbjesnio, ružno je to izgledalo.

"Kao i nakon svake utakmice bez obzira što se dogodilo za vrijeme igre čestitao sam kulturno i sportski treneru Graničara i odmah nakon toga me njegov pomoćnik ili fizio, što je već počeo vrijeđati na što sam ja reagirao i došlo je do koškanja što nije dobro, ali se u nogometu zna dogoditi, a onda me taj lik kojem nije mjesto ni blizu sportskih terena ugrizao. Odgrizao mi je komad palca. Još uvijek sam na hitnoj, kad sam došao i rekao što se dogodilo i da me ugrizao čovjek ljudi nisu mogli vjerovati. Čitav život sam u nogometu, svašta sam prošao i vidio, nervoza, prepucavanje pa i tuča su stvari koje se događaju i mogu se tolerirati u nekim granicama, ali ugristi nekoga, to je stvarno van pameti. Fali mi jagodica, dobar komad nokta, srećom na snimci je vidljivo da kost nije stradala. Nakon što me ugrizao sam poludio i od ljutnje i od bola, bio sam spreman svašta učiniti, potpuno sam bio van sebe, prije toga je to bilo recimo to koškanje koje se događa. Stvarno želim naglasiti da takvom čovjeku koji je spreman nekome odgristi prst nije mjesto u sportu", izjavio je Josip Milardović za Sportalo.

Utakmica je igrana na stadionu u Čepinu, gosti su slavili 0:1 golom iz penala i tako su zadržali prvo mjesti na tabeli Treće NL Istok.

Kopirati
Drag cursor here to close