Euforija

U Hajduku vjeruju: Zašto ne bismo iznenadili Everton?

Sport / Nogomet | 04. 08. 2017. u 13:10 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Everton je nakon što su izbacili Brondby Hajdikovcima došao kao hladan tuš, ali oni svejedno vjeruju da mogu izboriti skupine Europske lige. 

"Suvišno je pričati o Rooneyju, treba odigrati tu utakmicu. Idemo korak po korak, prvo je Dinamo. Uživamo, dišemo kao jedno. Trener nas je uvjerio da u svakoj utakmici moramo ići po pobjedu", najavio je na današnjoj konferenciji za novinare vratar Splićana Dante Stipica, gledajući prema doigravanju s Evertonom, ali i nedjeljnom derbiju u Maksimiru. 

"Protiv Evertona nas čeka spektakl. Zašto ih ne bismo iznenadili?", nadovezao se dvostruki strijelac protiv Danaca Ante Erceg. 

"Nismo imali sreće sa ždrijebom, ali možemo proći, zašto ne, od ožujka smo bez poraza i ne bojimo se nikoga", dodao je Erceg. 

"Sinoćnja utakmica je poput blagoslova. Pun stadion nas je nosio. Neutralizirali smo dansku igru pravim planom. Jasno vam je tko nam je sljedeća prepreka, ali trener nas je uvjerio da možemo odraditi sve njegove ideje. Možda Everton ne gaji neke velike ambicije u Europa ligi", nadovezao se Stipica. 

Kopirati
Drag cursor here to close